Известие

Collapse
No announcement yet.

Палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ти от къде си колега?
    ALFA 166 2.0TS-хубавицата
    Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
    PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
    Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
      разбира се че преди още утре отивам плс дообяснете ми точно къде е този сервиз за Алфа в Стз.Иначе парите са 7500 колата е с хубаво масло има приличен вид гумите са добри отвътре всичко си работи мисля че като цена е идеална и миналия път като я пробвахме много ама много ми хареса как возеше затова я и капарирах тя беше точно свалена от автовоза нищо не са й барали затова реших че щом вози добре без някакви финтаджииски номера от страна на автосервиза трябва да е добра.
      това с маслото как го видя чу у хубаво
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Водих един приятел,който ги разбира и колата возеше много хубаво затова съм си я капарирал тва със запалването излиза да не я вземам мене много различни неща ми казаха едни че съм я задавул други не била палена отдавна и атова така трети акумулатор четвърти бензин незнам вече утре като я водя на диагностика дано ми кажат че неискам да се набутвам не са малко парите все пак иначе съм от Стара Загора.
        п.с. Това с боба и аз мятах боб то стара кола освен боб и пари друго за да я вземеш неможеш да хвърлиш.

Comment

Пич, след като си я капарирал отиди да ти направят диагностика...или извикай някой от горепосочения сервиз да дойде да я види в автокъщата.
          Това че ти е харесало как върви и как вози колата е добре, но имай в предвид това което ти каза колегата "търтей" - минимум 1000, - лева си още назад за първоначалното обслужване.
          Т.е. в твоя случай дилемата ти е или да си прежалиш капарото (което предполагам не е повече от 500 лева) или предварително да разбереш за какво си даваш парите.
          А това че няма начин да я задавиш е ясно...сигурно и има нещо дребно.
          УСПЕХ !
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Обърна ли внимание дали има теч на масло? Сегментите да не са отишли, може да се ебава и бендикса нещо. За колко ти я дават? Не бързай да я купуваш. После да не си посипваш чутурицата с пепелец...
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

7500 аз почвам да си мисля че защото я капарирах още на 28 и от тогава сигорно не е палена затова може да не запали абе незнам колко струва тая диагностика и колегата от СТЗ да каже плс къде е този сервиз.

Comment

20 лв. обикновено...
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

е не се научихте как се купуват коли, дано сичко е наред колега и задължително диагностика
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Виж сега колата да не е палена 1 месец пак ще запали най много на втория път има една друга работа от време на време прословутата италианска електроника става въпрос за имобилайзера се ебава не си разпознава ключа тогава на дисплейчето между километража и оборотомера светва една лампичка ключе но не изгасва и не пали и няма как да запали на доста колеги им страдаха колите от това но се лекува без пари. А като въртеше и не палеще светеше ли лампичката и индикация дюза, бензин има ще ли,
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

Много е прав колегата Novachev. Г-н Чочари (предишният собственик на моята) е направил едно мърдо дело - шунтирал е пущината. Тези имобилайзери големи главоболия и това е. Но моят алармаджия е компенсирал с една много хитра джиджавка, която работи добре, пу, да ни е уроки
                      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

mi6onski,сервиза се намира в К.Ганчево с/у бензиностанция ЗАРА,т'ва е представителството на Фиат ако се сещаш,диагностиката струва 25лв. ама ги накарай да ти я качат на подемника да ти проверят и окачването,нищо че ти е харесало как вози, те алфите си возят така и с разбито окачване понякога.Айде УСПЕХ и да пишеш к'во е станало
                        ALFA 166 2.0TS-хубавицата
                        Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
                        PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
                        Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

един приятел много ме обнадежди той има Рено Лагуна и каза че е имал същих проблем някаква клапа която подавала повече бензинови пари за да пали студена се разваляла много на италиянските коли(внос) и се сменяла лесно била 15-20лв. мисля че това ще е :P

Comment

Това което отговаря за паленето е продължителността на впръскване на дюзите и положението на дроселовата клапа дюзите предварението на запалването и още няколко работи за които сигурно не се сещам .Положението на дросела се командвет от компа . Ако има проблеми примерно с моторчето за празния ход което задвижва дроселовата клапа цената само на моторчето е от 220 до 350 според производителя. Не що не се сещам за такива клапи при този модел мисля че приятелят ти бърка а и частите за алфа се различават от тези на фиат особенно по цени.
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Колега mi6onski, няма смисъл да гадаеш...направи това което те посъветвахме и кажи резултата.

Ти след като си капарирал колата е ясно че ще я вземеш...просто трябва да разбереш с колко още ще се изръсиш за да я оправиш.

Намери някой , който разбира от тези коли да дойде да я види и да ти каже.

НЯМА ЛИ НЯКОЙ КОЛЕГА ОТ СТАРА ЗАГОРА ДА МУ ПОМОГНЕ НА ЧОВЕКА !!!!

струва ми се че започваш да влизаш в страшен филм с тая кола
                              Lancia Ypsilon '02

Comment

между другото Колегата leshoiad ми каза един сервиз в стара загора където ми чистиха дюзите останах с впечетление че човека е доста в час с италианските коли имаши една 146 в сервиза ама не знам далим беше неговата сервиза се намира срещу КАТ има една фирма за мебелим една Голяма жълтооранжева сграда покрай която има път и от дясната страна има халета той се мамира в последното хале.
                                156 1,8 ТS 99
                                Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                                X